De bedste måltidskasser til de bedste priser

Søg online, sammenlign udbydere og find de bedste måltidskasser, der passer til dine ønsker

De bedste måltidskasser til de bedste priser finder du ved at søge online. Antallet af udbydere en stort og landsdækkende, så du kan få din måltidskasse leveret til døren. Et udgangspunkt for at sammenligne udbydere af måltidskasser er naturligvis at sammenligne priser, men pris og kvalitet skal jo samtidig gerne hænge sammen. Kvalitet koster, som bekendt. Desuden afhænger søgningen af dine personlige behov.

Dine ønsker styrer valget

Udbuddet af måltidskasser er meget bredt, så der er noget for enhver smag og til enhver pengepung. Dine konkrete ønsker til din måltidskasse styrer selvfølgelig valget, og det begrænser måske samtidig udbuddet. De mange udbydere af måltidskasser har hver især en selvstændig profil, hvor de søger at skille sig ud fra mængden. Nogle leverandører fokuserer på økologi, nogle på vegetarisk mad, andre især på familier, osv.

Måltidskasser er sund mad

Samtidig er der naturligvis en del leverandører, der ‘overlapper’ hinanden i deres sortimenter. For det første kan du som udgangspunkt regne med, at maden i måltidskasserne altid er sund mad. Måltidskasser er ‘takeaway’ på den sunde måde. Desuden afspejler måltidskasserne de generelle tendenser på fødevaremarkedet netop i forhold til økologi, det vegetariske, fisk, det familievenlige, ‘convenience’.

Prisen afhænger af mængde

Er du først og fremmest interesseret i økologisk mad, søger du online på ‘økologiske måltidskasser’, og du kan derpå sammenligne de forskellige leverandørers udbud og priser. Priserne afhænger altid af hvor mange personer, du bestiller mad til. Tit afhænger prisen også af hvor mange dage, du bestiller til.

Sammenlign kuvertpriser

De bedste måltidskasser til de bedste priser finder du ved at sammenligne udbydere, men du må huske ved hvert tjek at indtaste det samme antal kuverter til det samme antal dage. Og det skal være måltidskasser, der er sammenlignelige, altså for eksempel med ‘økologi’ som betingelse. Derefter skal du huske, at det først og fremmest er ‘kuvertprisen’, du skal sammenligne, mellem de enkelte leverandører.

Børnefamilier prioriteres

Det er logisk nok sådan, at prisen pr. kuvert falder i takt med antallet af kuverter, der bestilles. Du får mængderabat, kan man sige. Derfor er børnefamilier særlig godt stillet i forhold til at bestille måltidskasser. Og derfor er børnefamilier også særlig højt prioriteret af de fleste leverandører. Der er stort udvalg.

Kvalitet og pris hænger sammen

De bedste måltidskasser er naturligvis de måltidskasser, der passer bedst til dig og din husstand. Prisen er selvfølgelig vigtig, men også andre ting spiller ind på valget. Kvalitet og pris hænger sammen, og desuden betyder særlige krav til for eksempel økologi, stort indhold af fisk, fleksibilitet og udvalg ved bestilling, også en del i forhold til prisen. De bedste måltidskasser er derfor sjældent samtidig de billigste. Men det sker.

Den bedste kan være den billigste

Hvis dine ønsker drejer sig om almindelig god og varieret hverdagsmad til en familie på fire personer til fire dage om ugen, kan den bedste måltidskasse for dig udmærket samtidig vise sig at være blandt de billigste på markedet. Når du husker at sammenligne kuvertprisen på netop denne type måltidskasse.

Mere end pris og kvalitet

De bedste måltidskasser finder du i forhold til dine konkrete ønsker og behov. Dette inkluderer variation i sortimentet, betingelser for bestilling og levering, generel service og mere til. Når du søger online og sammenligner leverandører, må du derfor også huske at kigge på andet end prisen pr. kuvert.