Kan man købe taletidskort uden mobilabonnement

  • Post author:
  • Post category:Blog

Hos Telmore kan man vælge mellem 2 afregningsformer for samtalerne. Telmore Kort Tale og Telmore Lang Tale.

Telmore Lang Tale er den nye måde at afregne taletid på og er beregnet til dem, som har flest lange samtaler. Lang Tale koster 45 øre pr. påbegyndt minut og gælder døgnet rundt til alle fastnet og mobilnumre i Danmark. Det vil sige at hver gang man tager hul på et nyt samtaleminut koster det 45 øre.

Det gælder uanset, om man taler i 3 sekunder eller hele minuttet. Opkaldsafgiften er 35 øre for almindelige opkald i Danmark. Prisen for dette mobilabonnement gælder også ved viderestilling og dataopkald.

Kort Tale koster 70 øre pr. påbegyndt minut og afregnes pr. påbegyndt sekund hele døgnet rundt til alle normale fastnet og mobilnumre i Danmark. Denne måde at afregne på er en fordel, for dem som har mange korte opkald.

Opkaldsafgiften ved Kort Tale er kun 25 øre for almindelige opkald i Danmark samt for viderestilling og dataopkald.
Man kan altid skifte mellem Kort Tale og Lang Tale på Mit Telmore.

Som Telmore kunde får man en lang række services, der gør det nemt at administrere mobilnummeret og Telmore kontoen. Alle standard-services som f.eks. mobiltelefonsvarer, banke på (gør opmærksom på indkomne opkald, mens man taler med en anden), samt mulighed for viderestilling af opkald til andre numre er gratis.

Hvilke services tilbyder Telmore?

Udover de gratis services tilbyder Telmore en lang række betalings-services som ubegrænset sms og mms, automatisk optankning, børnebudget samt meget andet. 

CBB mobil regnes for at være et af de billigste former for taletidskort på det danske marked. Som mange andre teleselskaber tilbyder CBB Mobil to prisvarianter, som man frit kan vælge mellem og efterfølgende nemt skifte mellem, hvis ens forbrug ændrer sig.

De 2 prisvarianter er CBB Sekund og CBB Minut. Ved CBB sekund er minutprisen 69 øre og opkaldsafgiften 25 øre. Ved CBB Minut er minutprisen 39 øre og opkaldsafgiften 50 øre. På begge abonnementer er prisen på SMS kun 19 øre.

Hvis man oftest har lange opkald, er det en fordel at vælge CBB Minut, hvor man takseres pr. påbegyndt minut. Derimod er CBB Sekund det bedste valg for dem som mest er til de kortere samtaler. Her takseres man nemlig kun for det antal sekunder man taler. Man siger at efter 1½ minut er det billigst at vælge CBB Minut.

CBB Mobil har meget gennemskuelig priser, hvor man kun betaler for det forbrug man har. Det vil sige ingen bindinger, ingen abonnementer og ingen skjulte gebyrer. Som et af de eneste mobilselskaber er det umuligt at få en negativ saldo.

På CBB.dk kan man nemt følge forbruget dag for dag. Oversigten viser hvor meget man har brugt på SMS og tale, og hvem man har talt med. Har man brug for telefonisk hjælp, besvarer deres kundeservice 4 ud af 5 opkald inden for 1 minut.