svømmebriller

Svømmebriller

Svøm længere med moderne svømmebriller

I sidste måned besluttede jeg mig for at lave sådan en BMI beregning online. Det var egentlig ment som en joke, men resultatet var en væsentlig overraskelse. Ifølge beregningen af mit BMI tal viste det sig nemlig, at jeg faktisk var lettere overvægtig. Resultatet blev det spark bagi, jeg havde brug for, for at påbegynde den ændring af min livsstil, som jeg allerede nu er i gang med.

Jeg elsker at svømme, og følte mig pludselig nødsaget til at løbe ned til den nærmeste sportsbutik, for at købe en ny badedragt. I og med det var søndag, var der lukket, så jeg endte med at bestille mine nye svømmebriller online. Inden for meget kort tid har jeg bragt mit BMI tal ned under 24. Dermed er jeg egentlig i nærheden af min idealvægt.

svømmebriller

Jeg mener imidlertid ikke, at vægten og min BMI beregning giver et godt nok billede af ens sundhed. Som følge deraf er jeg begyndt at gå på udkig efter en slankemetode, som handler om mere end bare at tabe sig. Det problematiske ved en BMI beregning er, at det faktisk ikke er andet end en overordnet beregningsmetode, som tager udgangspunkt i forholdet mellem hvad man vejer, og hvor høj man er.

En BMI beregning siger af den grund intet som helst om ens statur og muskler. Det betyder, at hvis man eksempelvis dyrker meget sport og af den grund er særdeles muskuløs, kan ens Body Mass Index i mange tilfælde være højere end normalen selvom, at man har en lav fedtprocent og har et højt konditionstal. Den samme problematik kan gøre sig gældende, hvis man har en mere robust kropsbygning end gennemsnittet. Det er af den årsag ikke hensigtsmæssigt at vurdere, om man bør tabe sig ens BMI tal.

I forhold til min egen livsstilsændring, så har jeg i et par uger fulgt en form for slankeprogram, som har lavet totalt om på min måde at leve på. Med denne metode har man nemlig mulighed for både at møde op til fælles inspirationsmøder og bruge adskillige værktøjer på deres hjemmeside til at bevare overblikket over hvor meget man taber sig. Desuden får man tilsendt et væld af indbydende såvel som fedtfattige madopskrifter og træningsprogrammer. At melde mig til her, er med garanti mit livs bedste beslutning, eftersom jeg allerede har opnået det ønskede vægttab. En BMI beregning var som følge heraf blot den øjenåbner, som jeg skulle bruge.

Rul til toppen