NiceHair – Brugervenlig webshop

  • Post author:
  • Post category:Blog

NiceHair webshop er stedet, hvor du online finder det største udvalg af produkter til personlig pleje. Flere end 15.000 skønhedsprodukter har du at vælge imellem på dette site. NiceHair har også to fysiske butikker, i henholdsvis Esbjerg og Kolding, men det er i webshoppen, du finder det største udvalg.

Priserne er klart rimelige i alle varekategorier. Konceptet for NiceHair er at tilbyde produkter i lighed med frisørsalonernes sortimenter, men til langt lavere priser. Efterhånden er udvalget hos NiceHair dog blevet udvidet, så det ikke kun er produkter til hårpleje, du finder her. Det spænder langt videre.

Foruden et meget bredt sortiment af produkter til dit hår kan du også finde et stort udvalg af produkter til hudpleje. Dertil kommer makeup, parfume samt en række forskellige apparater til personlig pleje. For eksempel er her hårtørrere, krøllejern og meget andet. Alt sammen til absolut rimelige priser.

Mænd også velkomne

Desuden er det vigtigt, at de ikke kun henvender sig til kvinder. Faktisk er der på varelageret en masse produkter også til mænd. Især selvfølgelig til pleje af skæg, men også andre produkter til personlig pleje som hårshampoo, parfumer, lotion, det hele specielt til mænd og i omfattende sortiment.

Dette kan være smart at vide også som kvinde, fordi du måske ved, hvad din mand mangler til sin personlige pleje. Også når det drejer sig om køb af gaver, er webshoppen her perfekt. Dertil kommer, at NiceHair også har et sortiment specielt til børn. Dette udvalg er virkelig stort og alsidigt.

Bredt sortiment til børn

Produkterne til børnene spænder vidt, fra lotion til neglelak, fra vitaminpiller til morgenkåber. Det hele er nok mest henvendt til piger. Men på den anden side er der også mange af tingene, som shampoo og cremer, der egner sig fint til både drenge og piger. Og det er fortsat til konkurrencedygtige priser.

Brugervenlig webshop

Sitet er ganske nemt at inde rundt i, selvom der altså er flere end 15.000 varer at vælge imellem. Det er opbygget logisk og er godt organiseret i kategorier. Udover, at ‘Mænd’ og ‘Børn’ har deres egne links, kan du gå på opdagelse i ‘Hårpleje’ og finde underkategorier som ‘Styling’, ‘Farve’ og ‘Accessories’.

På den måde er det let at navigere omkring og danne dig et overblik over de mange varer. Samtidig kan du ret hurtigt finde frem til en bestemt ting, der leder efter lige her og nu. Det kan for eksempel være et elektrisk apparat til behandling af dit hår.

Konkurrencedygtige priser

Du vil i ‘Elektronik’ se, at udvalget virkelig er stort. For eksempel kan du vælge mellem omkring 40 forskellige typer ‘Glattejern’, tilsvarende for ‘Krøllejern’ og så videre. Priserne er igen til at have med at gøre, og du vil ofte kunne gøre et godt køb her. Især hvis du sammenligner med priser i butikker, eller de rabatter du får på Cyber Monday fx.

En særlig niche blandt disse skønhedsprodukter finder du under linket ‘Øvrig elektronik’. Her er det detaljer som for eksempel en trimmer til at studse hår i ører og næse. Eller et stort udvalg af ‘diffusere’ til at forstøve ‘Home Fragrance’, og forskellige typer ‘fragrance’ finder du også i sortimentet.

Levering i hele landet

De mangler kort sagt ikke noget. Er du på udkig efter produkter til personlig pleje, er dette stedet, når du vil handle online. Det største udvalg til priser, hvor også studerende kan være med. NiceHair leverer over hele Danmark, og fragten er gratis, når du shopper for over 499 kr. Køber du for over 999 kr. får du 10% rabat på den samlede bestilling oveni. Det er en webshop, du vender tilbage til.